Gisteren stond Vriendschap in Amsterdam op het programma voor de A meiden. Ze speelden pas om
16.00 uur, dus de avond ervoor hadden de meeste meiden een leuk feestje.

Dan de wedstrijd. En wat voor één. Vriendschap heet dan wel ‘vriendschap’ maar zo vriendschappelijk waren deze meiden niet. Hier mochten ze zich niet door laten beïnvloeden, dus probeerden de Q meiden hun eigen spel te spelen en liepen ze uit. Maar dit viel niet ten goede bij de tegenstanders en ging het er hard op. Uiteindelijk zijn de meiden dus wat blauwe plekken en open armen rijker. Tevens hield de scheids ook van de kleur wit en rood, wat dus lekker in ons voordeel werkte 🤓🤓

In de laatste 10 minuten werd het erg spannend. “Vriendschap” liep in waardoor het bijna gelijk stond.. Gelukkig verloren zij de bal in de laatste minuut waardoor de laatste aanval voor Fortissimo was.

Eindstand was dan ook 13-14 in het voordeel van Fortissimo💚🤍

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024