Dit jaar wordt voor de eerste keer het CK Beach Toernamen georganiseerd op de buitenvelden bij sporthal de Rijnsloot te Cothen.

Wij, als organisatie, hebben goede hoop dat de maatregelen gaan versoepelen en wij een leuk evenement voor jullie kunnen organiseren, waar iedereen weer in gezellige sferen bij elkaar kan komen.

Geheel onder voorbehoud van de om dat moment geldende maatregelen organiseert HV Fortissimo op 9 en 10 juli het CK Beach Tournament. Wij zullen het toernooi aanpassen aan de mogelijkheden die er op dat moment zijn met de huidige maatregelen.

Tijdens het CK Beach Tournament neem je het met je team op tegen verschillende andere teams tijdens een wedstrijd beachvoetbal, beachhandball, beachvolleybal en airbadminton. Het tournament zal starten op vrijdagavond en zal zaterdagmiddag tot in de avonduren worden vervolgd.

Deelname aan het toernooi kan met een team dat minimaal uit 6 personen en maximaal 10 personen bestaat, waarvan minimaal 3 meiden. Het inschrijfgeld per team bedraagt €25,00.

De inschrijvingen zijn ontzettend snel gegaan, waardoor wij dus VOL zitten! Er kan nog wel ingeschreven worden, alleen deze inschrijvingen komen op de reservelijst. Mocht er een team zich terug trekken kan er weer een team meedoen!

Wat moet je doen om in te schrijven?
Stuur een mail naar: decothensebeachweken@hotmail.com met de volgende gegevens

  • Team naam
  • Naam deelnemers
  • Leeftijd deelnemers
  • Kleur shirt

Inschrijven kan tot en met 31 mei!