Jeugdkamp!

Elk jaar gaan we met de jeugd van HV Fortissimo met hemelvaart op jeugdkamp! De kinderen worden met de bus gebracht naar de kamplocatie en daar gaan de kinderen 4 dagen lang in teams strijden tegen elkaar. Er worden spellen zoals “het meeste punten spel”, “het jagerspel”, “het ontmoetingsspel” en natuurlijk de playbackshow gedaan! Het team dat de laatste dag de meeste punten bij elkaar heeft, mag zich kampkampioen noemen van dat jaar! 

Jeugdkamp 2022

De afgelopen jaren hebben we hier met zijn allen naar uitgekeken, jeugdkamp! Na 2 vervelende jaren in een corona pandemie was het nu dan eindelijk zover. Jeugdkamp kon doorgaan! De activiteiten commissie sprong gelijk in het diepe en begon met de voorbereidingen voor het kamp.

Dinsdag 24 mei, de avond voordat het feest echt begint. Iedereen komt netjes zijn spullen inleveren en alle (hulp)leiders zorgen ervoor dat de tassen en de spullen uit het kamphok ingeladen worden. Sommigen van jullie gaan zenuwachtig naar huis omdat ze niet kunnen wachten om echt op kamp te gaan! Dat geldt ook voor sommige leiders….

Lees het volledige verslag door te klikken op deze link!