Zondag 28 april: HV Fortissimo DS1 – JuRo Unirek / VZV DS2

Onze pupil van deze week is Juliette en zij stelt zich graag aan u voor! 

Hallo allemaal, ik heet Juliette van Laar, ben 7 jaar oud en zit in groep 4 bij de Toermalijn. Ik zit nu iets meer dan een jaar op handbal en ik speel in de F2 en sta graag in het doel. Ik heb gekozen voor handbal omdat ik de trainingen en ook het team heel erg leuk en gezellig vind. Je moet op veel dingen tegelijkertijd letten en speelt altijd samen met en ander, dat vind ik erg leuk! Dribbelen gaat goed en overgooien ook. Scoren bij handbal is best wel moeilijk, maar ik ga gewoon veel oefenen. Naast de handbal rijd ik iedere week paard op de manege en mag ik soms op het paard van mijn moeder rijden. Dat is ook mijn droom, een eigen pony en een hond! Wie ik de beste speelster vind bij Dames 1; ik vind ze allemaal heel erg goed! Ik heb héél veel zin in deze dag en ben héél erg benieuwd wat ik allemaal ga doen. Zet hem op Dames 1! 

Wij wensen Juliette héél véél plezier vanmiddag!