Zondag 26 november: HV Fortissimo DS1 – FlexiblePlus/Wijhe ’92 DS1

Onze pupil van deze week is Nova en zij stelt zich graag aan u voor! 

Ik ben Nova van der Heijden, ik ben 8 jaar. Ik zit op de Carolusschool in groep 5. Een jaar geleden ben ik lid geworden en ik zit in de F. Aanvallen vind ik het leukst en ik vind het leuk om te stuiteren en dat lukt steeds beter. Ik wil nog leren om beter te keepen. Ik ben op handbal gegaan, nadat ik een keer had meegetraind omdat ik op een sport wilde en ik vond het leuk. Veel vriendinnen handballen nu ook. Tekenen en knutselen vind ik ook erg leuk en ik zou heel graag een huisdier willen. Ik wil later ook in Dames 1, net als mama. Ik vind het leuk dat ik vandaag pupil mag zijn en hoop dat Dames 1 wint. Groetjes Nova! 

Wij wensen Nova héél véél plezier vanmiddag!