Sinds de opening van sporthal “De Rijnsloot” in Cothen in augustus 1987 is het Superteam toernooi een traditie geworden. Elk jaar tussen kerst en oud en nieuw, van 27 december tot en met 30 december, ontmoeten vele teams elkaar in sportieve wedstrijden.Het Superteam toernooi is een sportgebeuren waarbij verschillende binnensporten aan de orde komen. Vier verschillende sporten maken onderdeel uit van het programma, namelijk badminton, volleybal, knotshockey, zaalhandbal en zaalvoetbal. Maar niet alleen in de sporthal zelf zijn de teams sportief actief. In andere delen van de accommodatie staan nog andere sportonderdelen op het programma, waaronder tafeltennis en darts. Het toernooi wordt afgesloten in spectaculaire stijl met het onderdeel touwtrekken.

 

Gedurende het gehele toernooi, dat vier dagen in beslag zal nemen, zullen de deelnemende teams alle genoemde sporten doen in een leuke competitievorm. Daarbij is vooral het sportieve plezier met elkaar het belangrijkste. Aan het einde van het toernooi is het team met de meeste competitiepunten uiteindelijk winnaar. De winnaars mogen zich dan gedurende een jaar het “SUPERTEAM van Cothen en omstreken” noemen.

Deelname aan dit superteam is vooral voor zogenaamde alternatieve sportgroepen, zoals teams van een familie, straat, bedrijf, collega’s, vereniging etc. Ieder team moet minimaal bestaan uit zeven personen, waarvan dan weer minimaal 3 dames en 4 heren. Een team mag natuurlijk gerust uit meerdere personen bestaan. Het is alleen niet de bedoeling dat er voor elke sport een ander team staat. Het inschrijfgeld per team bedraagt slechts € 50,-, te voldoen op de eerst avond van deelname. De minimale leeftijd is 18 jaar. 

Lijkt het je leuk om mee te doen met je familie, collega’s, straat, vrienden of wie dan ook? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar: superteamcothen@hotmail.com.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 6 december a.s.
De organisatie hoopt weer op een groot aantal deelnemers, echter is er plek voor een beperkt aantal teams. Wees er snel bij want VOL is VOL!!

SUPERTEAM JEUGD 2022!

Na een paar jaar ertussenuit te zijn geweest, zal dit jaar weer het superteam voor jeugd plaatsvinden! Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? (Groep 8 mag ook!). Maak dan een team met jouw vrienden aan! Een team bestaat uit minimaal 4 jongens en 3 meiden.

Schrijf je snel in want er is plek voor een beperkt aantal teams! Inschrijven kan via de volgende link: https://forms.gle/JkDy2JNvjrAysVrE9
Inschrijfgeld bedraagt €10,- en inschrijven kan tot dinsdag 6 december!

Voor meer informatie contact onze buurtsportcoach:
Luc Bernard
0618126721
Luc@stichtingwijksport.nl