Na een groot succes van vorig jaar, wordt dit jaar voor de 2e keer de Cothense Beachweken georganiseerd. Ook dit jaar worden weer de buitenvelden van de sportclub vol gelegd met zand. Het doel van de Cothense beachweken is om jong en oud te laten sporten op een andere manier dan het gebruikelijke en om iedereen in gezellige sferen bij elkaar te brengen.

Wanneer
Vanaf halverwege mei tot en met augustus 2022 tovert handbalvereniging Fortissimo hun buitenvelden om in een mooi strand. Hier worden verschillende activiteiten op georganiseerd voor jong en oud.

De velden
Van half mei tot en met juni wordt er één veld vol gelegd met zand. Dit betreft een oppervlakte 20 x 40 m.
Na de buitencompetitie zal ook vanaf half juni het tweede veld worden vol gelegd met zand. Dit betreft ook een oppervlakte 20 x 40 m.

Op basis van 2 beachvelden is er ruimte voor 2 beach handball velden en 6 beach volleybalvelden.

Natuurlijk kunnen de beachvelden ook gebruikt worden voor andere sporten, zoals beachsoccer (voetbal), beachtennis, beachbatminton, beach korfbal, beachockey en nog veel meer.

Gebruik van de velden
Naast de verschillende activiteiten die Fortissimo organiseert, kunnen andere verenigingen, clubs, buurtsportcoaches en scholen ook beachactiviteiten organiseren op deze velden. Hierbij kan je denken aan verschillende activiteiten, trainen en het organiseren van toernooien voor jouw vereniging.

Heb je interesse om activiteiten te organiseren op de beachvelden? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: decothensebeachweken@hotmail.com !

Houd de website en de socials in de gaten voor meer informatie.

• 30 juni t/m 2 juli
    School beachhandbaltoernooi
  • 18 juni
    Senioren Beach handbaltoernooi Dames