Na een eenzame periode is het weer tijd om met in elkaar in contact te komen! Dit jaar wordt weer voor het eerst in lange tijd de buitenvelden van de sportclub vol gelegd met zand. Het doel van de Cothense beachweken is om jong en oud te laten sporten op een andere manier dan het gebruikelijke. Het belangrijkste is misschien nog wel om iedereen in gezellige sferen bij elkaar te brengen na het coronavirus.

Wanneer
Vanaf halverwege mei tot en met augustus 2021 tovert handbalvereniging Fortissimo hun buitenvelden om in een mooi strand. Hier worden verschillende activiteiten op georganiseerd voor jong en oud.

De velden
Van 17 mei tot en met juni wordt er één veld vol gelegd met zand. Dit betreft een oppervlakte 20 x 40 m.
Afhankelijk van de corona maatregelen zal vanaf eind juni, begin juli ook het tweede veld worden vol gelegd met zand. Dit betreft ook een oppervlakte 20 x 40 m.

Op basis van 2 beachvelden is er ruimte voor 2 beach handball velden en 6 beach volleybalvelden.

Natuurlijk kunnen de beachvelden ook gebruikt worden voor andere sporten, zoals beachsoccer (voetbal), beachtennis, beachbatminton, beach korfbal, beachockey en nog veel meer.

Gebruik van de velden
Naast de verschillende activiteiten die Fortissimo organiseert, kunnen andere verenigingen, clubs, buurtsportcoaches en scholen ook beachactiviteiten organiseren op deze velden. Hierbij kan je denken aan verschillende activiteiten, trainen en het organiseren van toernooien voor jouw vereniging.

Heb je interesse om activiteiten te organiseren op de beachvelden? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar: decothensebeachweken@hotmail.com !

Activiteiten
Houd de website in de gaten voor de activiteitenkalender. Hier kun je vinden wanneer verschillende activiteiten plaatsvinden.

De activiteiten zijn gepland onder voorbehoud van de coronamaatregelen die dan gelden.

• 30 juni t/m 2 juli
    School beachhandbaltoernooi