Ook dit seizoen zal elk lid 1 of 2 keer per seizoen verantwoordelijk zijn voor het fluiten van een jeugdwedstrijd. De indeling van de eerste wedstrijden is inmiddels bekend. Houd de indeling dus goed in de gaten zodat je weet wanneer je aan de beurt bent. Kun of wil je de wedstrijd niet zelf fluiten, zorg dan dat je met iemand ruilt of een vervanger regelt. Een wijziging van de scheidsrechter kun je doorgeven via wedstrijd@hvfortissimo.nl.

We hebben een nieuwe vrijwilliger gevonden die de indeling voor aankomend seizoen maakt. Daar zijn we hartstikke blij mee! Mochten jullie vragen of opmerkingen over de indeling hebben dan kun je dit mailen naar scheidsrechters.hvfortissimo@gmail.com.

Bedankt voor jullie inzet en op naar een mooi sportief seizoen!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024