Als bestuur zijn we al blij en trots dat we eindelijk weer een Dames A1 hebben. Maar hoe mooi is het als de vaders van vier meiden dit nieuwe team willen sponsoren. Drie familiebedrijven en dat is ook precies wat bij Fortissimo past, het voor elkaar door het vuur gaan en de onderlinge warme banden. 

De vraag is altijd hoe relateer je de sponsoren aan het nieuwe Dames A1 team. In het geval van de sponsoren Vernooij Grond-en sloopwerken, Aannemersbedrijf Van Amerongen en fruitteeltbedrijf C.A. Uijttewaal was dit relatief eenvoudig. Aangezien de Dames A1 een nieuw team is, wordt het fundament (Aannemersbedrijf Van Amerongen) voor de komende jaren gelegd. Vanuit het fundament gaat er geoogst (fruitteeltbedrijf C.A. Uijttewaal) worden en zullen de eerste talenten worden afgeleverd. Uiteraard zal het niet altijd van een leien dakje gaan en moeten de mouwen opgestroopt worden om de tegenstander op een faire manier te slopen en ze op de knieën te krijgen (Vernooij Grond-en sloopwerken). 

Het bestuur bedankt de drie sponsoren voor zowel het nieuwe tenue als de trainingspakken. Dit zorgt er voor dat er weer een Fortissimo-jeugdteam uniform bijloopt.

Sportieve groet,

Het Bestuur

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024