De afgelopen jaren hebben we hier met zijn allen naar uitgekeken, jeugdkamp! Na 2 vervelende jaren in een corona pandemie was het nu dan eindelijk zover. Jeugdkamp kon doorgaan! De activiteiten commissie sprong gelijk in het diepe en begon met de voorbereidingen voor het kamp.

Dinsdag 24 mei, de avond voordat het feest echt begint. Iedereen komt netjes zijn spullen inleveren en alle (hulp)leiders zorgen ervoor dat de tassen en de spullen uit het kamphok ingeladen worden. Sommigen van jullie gaan zenuwachtig naar huis omdat ze niet kunnen wachten om echt op kamp te gaan! Dat geldt ook sommige leiders….

Lees het volledige verslag door te klikken op bovenstaande link!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024