Afgelopen jaar is de E1 met nieuwe begeleiding gestart en wat duidelijk was is dat de E1 een fanatiek team is met veel potentie! De competitie gestart met weinig verwachtingen, maar het liep boven verwachting goed. Met als resultaat 2e in de poule🤗🤗🥈

De wedstrijd tegen Houten hadden we het toch zwaar en hebben we 2 punten laten liggen. Nog niks aan de hand, want Houten had ook punten verloren tegen HVBS. Tot het einde was het spannend. Zondag 24 april was de wedstrijd tegen HV Leidsche Rijn helaas een wedstrijd waar we de punten hebben laten liggen. 9.15 uur is toch geen tijd voor ons om te spelen😉

Afgelopen weekend nog wel met ruime cijfers gewonnen van HCLB. Einduitslag van 13-5. En daardoor 2e geworden in de competitie! 

Super trots op dit team hoe ze het gedaan hebben dit seizoen. Ze zijn heel erg gegroeid en hebben mooie stappen gemaakt. Nu op naar het buitenseizoen en dan het volgende jaar verder als D-jeugd. Ook weer spannend, want dan gaan we weer heel anders spelen. 

Alle ouders bedankt voor alle gezellige en sportieve support want dat hadden we toch echt wel nodig!!! We zien jullie weer in het buitenseizoen🤗🌞

#handbalcothen #hvfortissimo #cothen #handballen #jeugdhandbal #handbalcompetitie #sportenincothen #wijkbijduurstede #langbroek #werkhoven

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024