De jeugdteams E1 en D1 van Fortissimo zijn door sponsoren in een prachtig nieuw wedstrijd tenue gestoken met daarbij ook mooie trainingspakken en sporttassen. Uiteraard werd dit door de leden met trots gepresenteerd en werden de sponsoren in het zonnetje gezet!

Sponsoren E1 team: Loodgietersbedrijf Woutersen en Brain Brothers

Sponsoren D1 team: Fruitbedrijf Wieman – Down Under – Bliston Packaging – FortBij Vechten – Het Woonlokaal – Triomf Tours

Fortissimo vindt het belangrijk dat de club uniformiteit uitstraalt en dat de leden in dezelfde wedstrijdtenues spelen. Met dank aan de steun van deze geweldige jeugdsponsoren heeft Fortissimo daar weer een mooie slag in kunnen slaan. De teams zijn er weer klaar voor de punten naar Cothen te halen!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024