Vanavond mochten we met onze E2 in de Rijnsloot aantreden tegen Voice E1 uit Nijkerk. Oud en vertrouwd gelukkig weer het nodige publiek op de tribune om onze trots te bewonderen.

Na het winnen van de tos door de tegenstander van vanavond werd de eerste bal even voor half zeven na het startsein gegooid. Voor we het wisten lag de bal al in het net van onze keepster dus we waren nog niet helemaal scherp. Dit ging even zo door maar we konden ons daarna snel herpakken waarbij er vlot en goed samenspel op de vloer werd geshowd.
Helaas waren we wel zeker in de eerste helft wat ongelukkig met de afronding waardoor we onszelf eigenlijk te kort deden. Uiteindelijk wisten we er in de eerste helft er een meer in te leggen dan onze tegenstander waardoor het met rust 4-3 in Cothens voordeel stond. (In de rust was onze bediener van het scorebord even in slaap gesudderd met zijn kin op de + waardoor er tot grote schrik van de tegenstander een 28-3 stond😉)

De tweede helft ging goed en gelijkmatig over en weer waarbij het spook in de Rijnsloot ervoor zorgde dat verschillende ballen op miraculeuze wijze er niet in gingen in het doel van de tegenstander. De tegenstander had daarmee iets meer geluk en wist met een paar boogballen de voorsprong te pakken. De laatste minuten waren bloedstollend spannend waarbij we 1,5 minuut voor tijd de gelijkmaker op het scorebord wisten te krijgen.
Al met al een verdiend gelijk spel in een leuke pot handbal maar waarbij de spanning van de begeleiding op de proef werd gesteld met hartslagen van 134 en 154 per minuut.

Volgende week zaterdag wacht alweer de volgende tegenstander HVBS in Bunschoten – Spakenburg op de Groenen uit Cothen.