Beste Fortissimo leden, 

Ruim een half jaar geleden ben ik benaderd door het bestuur of ik mee wilde gaan denken en ondersteuning gaan geven bij een aantal taken die binnen de club moeten gebeuren. 

Ik heb hier positief op gereageerd en zodoende woon ik sinds april jl. de bestuursvergaderingen bij. In de algemene ledenvergadering van oktober jl.  ben ik officieel door jullie gekozen en daarom stel ik me hierbij kort voor (voor degene die mij nog niet kennen) wie ik ben, wat ik doe en hoe ik in dat half jaar tegen zaken binnen de club aankijk. 

Ik woon nu bijna 5 jaar in Cothen met vrouw en dochter, mijn dochter is de aanleiding dat ik binnen de club actief ben geworden aangezien zij 3 jaar geleden met handbal is begonnen. Zij speelt nu in de huidige E2. 

Sinds 2 jaar ben ik tevens barcaptain van barteam 6 en begeleid ik mede met twee andere clubleden de E2 en helpen we bij de dinsdagavond training onder leiding van de trainer.

Mijn grootste raakvlak is dan ook de jeugd en daarom hebben we besloten dat ik binnen de club de koppeling word tussen de jeugdcommissie en het algemene bestuur. Binnen de JC zijn we een nieuwe structuur aan het opzetten om de betrokkenheid binnen de jeugdteams onderling te vergroten en elkaar te kunnen ondersteunen met allerlei zaken.
Daarnaast is het mijn taak binnen het bestuur om het aanspreekpunt van de barcaptains te zijn en hier de benodigde zaken voor te regelen. 

Ik vind dat we een mooie club hebben waarbij vele activiteiten worden georganiseerd voor en door diverse leden, maar het afgelopen half jaar heb ik ook gemerkt dat we best nog wel de nodige  ondersteuning voor diverse taken binnen de club kunnen gebruiken. Zoals het gezegde luidt vele handen maken licht werk en dat is bij ons in de club zeker van toepassing. 

Bij deze doe ik dan ook de oproep aan alle leden (zover dat nog niet van toepassing is) je op te geven voor vrijwilligers taken hoe klein de taak of tijd je vrij kan maken ook is, alle hulp is van harte welkom.  We hebben bijvoorbeeld behoefte aan vrijwilligers voor diverse onderwerpen zoals het meehelpen tijdens en meedenken van het organiseren van evenementen, verrichten van trainingen aan jeugdleden, administratieve taken, scheidsrechter coördinator, clinicgevers en / of begeleiders op scholen. 
Wanneer je hier meer over wilt weten voordat je, je aanmeldt vraag deze informatie op bij een van de bestuursleden.  

Op deze manier kunnen we van Fortissimo een nog mooiere club maken. 

Groet, 

Martijn Pfeifer

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024