Op donderdag 21 oktober en vrijdag 22 oktober willen wij weer een te gek herfstkamp organiseren voor de jeugd vanaf 4 jaar t/m de C-jeugd.

Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen op beide dagen. Op die manier willen wij de vriendjes en vriendinnetjes een beetje kennis laten maken met handbal en laten zien welke leuke activiteiten en sport wij aanbieden.
We slapen deze nacht met zijn allen in de sporthal. Wellicht dat de jongste jeugd thuis wil slapen, mocht dit zo zijn kunt u contact opnemen met Denise.

We gaan er weer 2 gezellige dagen van maken met ook dit jaar weer nieuwe activiteiten en spellen. De activiteiten zullen ook worden onderverdeeld per leeftijdscategorie.

Geef je uiterlijk zondag 10 oktober op via onderstaand strookje, nadien opgeven is helaas niet meer mogelijk. Om mee te doen vragen wij een kleine vergoeding van €12,50. Dit geldt ook voor het vriendje of vriendinnetje. Deze graag samen met het strookje in een envelop inleveren bij:
Patty van Rossum Bloemenwaard 49 Cothen
Het inschrijfformulier download je hier .

Nadat alle aanmeldingen binnen zijn ontvangen jullie nog verdere informatie m.b.t. tijden, spullen om mee te nemen, etc. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben die niet kunnen wachten, neem dan contact op met Denise Stooker 0650854582 of via denise_stooker@msn.com.

Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Groetjes namens de AC (Bart, Luc, Stefan, Patty, Sophie, Suzanne en Denise)

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024