Afgelopen weken heeft de TC van Fortissimo goede gesprekken gevoerd met Ruder en van Dort over hun toekomst bij de club. Uiteindelijk zijn beide partijen er uit gekomen en heeft het technische Duo verlengt voor één jaar.

Ruder zegt desgevraagd: “voor mij was het belangrijk wat de meiden vonden, als er een aantal had gezegd dat ze niet door wilde was ik gestopt, dat was echter niet het geval. De groep blijft bijna compleet dus we kunnen doorbouwen op wat er nu staat”.
Daarnaast biedt het aanblijven van Louis van Dort als keepers- en assistent-trainer mogelijkheden om nog gerichter te trainen. Van Dort zal komend zijn seizoen ook alle wedstrijd van de ploeg uit Cothen begeleiden zodat beide zich kunnen focussen op hun sterktes.
Daarnaast schept de club de voorwaarden om in alle rust te kunnen trainen en te werken naar de doelen van komend jaar, welke doelen dat zijn hangt sterk af van de rest van het huidige seizoen.

De TC geeft aan dat men tevreden is over het werk dat beide heren leveren. Mocht de club uit Cothen de stap maken richting de ere-divisie zal er intern gekeken moeten worden hoe Fortissimo dat kan faciliteren, wellicht dat er dan nog naar een of twee versterkingen wordt gezocht.
Daar zullen we de komende tijd aan werken en kijken wie er vanuit de regio de overstap naar Cothen kan en wil maken.

Voor nu is de Cothense formatie nog altijd in gevecht om de 2de plaats op de ranglijst wat recht geeft op directe promotie naar de ere-divisie. Om daar echt aanspraak op te kunnen maken moet gewonnen worden van De Tukkers, dat aankomende zaterdag de gastheer is in sporthal de Danne in Albergen. De wedstrijd begint om 19:00 uur.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024