Amy

Na een aantal goede gesprekken met oud-teamgenoten, de TC van de club en de trainer heeft Amy Oostveen besloten de overstap te maken naar de eerste divisionist uit Cothen.
Ingegeven door haar maatschappelijke carrière merkte Oostveen dat het topsportbestaan steeds moeilijker werd. Na ruim 3 jaar op de Handbalacademie te hebben gezeten is zij weer woonachtig in Cothen.

Haar studie fysiotherapie volgt zij op de HAN in Nijmegen, het overdag reizen van Cothen naar Nijmegen voor haar studie en in de avond weer van Cothen naar Amsterdam om bij VOC te trainen is voor haar niet te combineren daarom besloot de geboren Cothense te stoppen bij de landskampioen VOC.

Een leven zonder handbal bestaat echter niet volgens Oostveen, dus besloot de ex-jeugd international bij haar oude club aan te kloppen. Daar hoopt Oostveen de club naar de volgende fase toe te brengen.

Coach Willem-Jan Ruder, “We zijn erg blij met de komst van Amy, met haar ervaring kan ze, ondanks haar jonge leeftijd, de andere speelsters beter maken. Daarnaast hebben we er een goeie schutter bijgekregen en dat biedt nog meer mogelijkheden. Zeker met de huidige blessures van Van Amerongen en Bos”.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024