Quintus 2 is altijd een lastige ploeg om tegen te spelen. Ze kunnen putten een groot arsenaal van speelsters die allen op niveau trainen en spelen. De eerste wedstrijd van het seizoen werd nog gewonnen, maar of dat vandaag ook het geval zal zijn is maar af te wachten.

Fortissimo start niet goed aan de wedstrijd, balverlies en slordig spel zorgen ervoor dat Quintus 2 binnen een mum van tijd met 4 doelpunten voor staat. Dat verschil blijft lang op het scorebord staan, en de dames uit Cothen blijken niet in staat dat gat te dichten.
Sterker nog beide ploegen hebben moeite de keepsters te passeren. Toch hebben de dames van Quintus daar iets minder moeite mee getuige de ruststand van 15-9.

Na rust blijven de ploegen gelijk opgaand scoren. Daardoor blijft het gaatje schommelen tussen de 5 en 6 doelpunten in het voordeel van Quintus 2. Naar mate de wedstrijd vordert komen de dames uit Cothen wel steeds dichterbij, maar als het er even om spant geven de dames uit Kwintsheul gas en is het gaatje weer hersteld. De einduitslag wordt bepaald op 25-22.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “We starten niet goed, brengen onszelf daarmee in de problemen, herstellen aardig maar uiteindelijk was het net niet genoeg. Dinsdag in de herkansing”

Komende dinsdag speelt de ploeg uit Cothen wederom uit in Kwintsheul. Die wedstrijd start om 20:45 uur ook in de Eekhouthal. Zondag volgt dan weer een competitiewedstrijd, thuis in sporthal de Rijnsloot tegen Hercules. Die wedstrijd begint om 14:00 uur.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024