DS2_DS3

Vandaag was het dan eindelijk zover; zowel dames 2 als dames 3 zijn hun competitieseizoen begonnen! De aftrap was voor Dames 3; in een nieuwe poule met onbekende tegenstanders stonden zij op het veld tegen Foreholte Dames 3. Dames 2 trof daarna het vorig seizoen gedegradeerde Havas Dames 2.

Dames 3 had een pittige wedstrijd waarbij beide partijen eigenlijk best aan elkaar gewaagd waren. Het tempo zat er goed in en in de stand kon de thuisploeg in de eerste helft wel de voorsprong behouden, maar niet echt ruim uitlopen. Ook in de 2e helft werd de strijd in hoog tempo voortgezet en waren geen van beide ploegen van plan elkaar ook maar iets te gunnen; “als je iets wil, moet je het maar verdienen” wat het motto van beide! Écht in de laatste seconde werden de punten verdeeld en met een eindstand van 16-16 zijn beide ploegen al na de 1e wedstrijd van de 0 af in de ranglijst.

Bij dames 2 was de vechtlust van vorig seizoen zeker weer terug in de ploeg! Hoog tempo en ook fysiek spel maakte de eerste helft tot een spetterende partij waarbij toch de thuisploeg met een lichte, maar absoluut geen veilige voorsprong e rust in ging.
Na rust bleef Havas druk zetten en gunde de thuisploeg ook echt helemaal niets. Het was echt vechten voor elk doelpunt en halverwege de 2e helft lukte het Havas weer langszij te komen. De spanning was te snijden en Fortissimo herpakte zich weer en kon de laatste 10 minuten het gaatje slaan. Zij delen geen punten en pakken hun eerste volle 2 punten als seniorenteam; klasse dames!!

Over een ranglijst valt nog niet echt te praten na 1 wedstrijd, maar Dames 2 heeft nu samen met Fulmen, Nieuwegein en SDS 2 punten, de rest 0. Dames 3 deelt plek 4 met Foreholte. EHC, Lotus en ROAC delen daar de eerste 3 plekken met 2 punten.

Aankomende zondag 3 november staan voor beide ploegen uitwedstrijden op de kalender; Dames 2 gaat op bezoek bij ASC’91 (Amersfoort) en Dames 3 gaat naar VOS (Badhoevedorp). SUCCES!!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024