ZAP is de afgelopen seizoenen een ware plaaggeest geworden voor de ploeg uit Cothen. De wedstrijden zijn op het scherpst van de snede en de ploeg uit Cothen behaald er zelden een goed resultaat. Gelet op de lijst van afwezigen van afgelopen zaterdag was het van te voren al duidelijk dat het geen makkelijke avond zou worden.

Fortissimo opent nog wel de score en neemt brutaal een 2 doelpunten voorsprong, maar daarna is het even klaar met het verzet van Fortissimo. Ondanks dat de ploeg uit Cothen kansen creëert is het niet in staat deze te verzilveren. De ploeg uit Cothen blijft dan ook tot de 25ste minuut op 3 doelpunten staan, ZAP is dan allang uit het zicht verdwenen. Een kleine opleving aan het einde van de eerste helft zorgt ervoor dat de ploegen met een ruststand van 9-6 de kleedkamer opzoeken.

Helaas laat de tweede helft eenzelfde beeld zien. Fortissimo opent de score en kent ook een doelpuntloze fase. Toch toont de ploeg veerkracht en verkleint het gat tot 2 doelpunten, 2 gemiste kansen later vergroot ZAP het gat weer naar 5 en is de wedstrijd gespeeld. Einduitslag 19-14.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Een zeer teleurstellende avond, we hebben tegen E&O laten zien dat we ook met beperkte middelen een goed resultaat kunnen boeken, maar vandaag miste we alle scherpte voor het doel. De dekking staat zoals altijd goed, 19 doelpunten tegen is gewoon goed, maar als je de kansen niet benut die je krijgt dan heb je het tegen iedereen moeilijk.”

Scores; Anne de Wijk 1, Bo van Oostrom 1, Demi van de Bildt 8, Marcella Appel 1, Myrthe Mocking 3.

De eerstvolgende competitie wedstrijd is op aankomende zondagmiddag 6 oktober a.s. thuis tegen Foreholte en start om 14:00 uur in sporthal de Rijnsloot in Cothen.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024