Net voor het sluiten van de transferperiode kan Fortissimo toch nog een overgang bekend maken. Met de komst van de 24 jarige Bos is de selectie van Fortissimo helemaal compleet. De linkshandige speelster kan op meerdere posities uit de voeten en brengt met haar ere divisie ervaring iets extra’s voor de ploeg uit Cothen.

Na een periode van 2 jaar zonder handbal begon het toch weer te kriebelen bij Bos. Via haar vriendinnen bij de ploeg uit Cothen heeft ze na meerdere trainingen en een aantal oefenwedstrijden besloten de handbalschoenen weer op te pakken.

Coach Willem-Jan Ruder; “We zijn erg blij met de komst van Lisa, met haar ervaring kan ze, ondanks haar jonge leeftijd, de andere speelsters beter maken. Daarnaast hebben we een goeie schutter erbij gekregen en dat bied nog meer mogelijkheden.”

Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden.

Lisa Bos
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024