Na de laatste wedstrijd van de na-competitie stond er nog maar een wens op het lijstje van trainer Ruder, en dat was een keepster.

Na het aangekondigde vertrek van Keepersduo van Rossum en Bakker, had de ploeg wel al Natanja Schuttenhelm aan zich verbonden, maar Ruder wilde graag daar een tweede keepster aan toevoegen.
Door snel te schakelen is het de TC van Fortissimo gelukt Zoë Bron van divisiegenoot ZAP binnen te halen. Bron studeert in De Helder aan het KIM om officier bij de Marine te worden. Gezien haar studiekeuze verhuist ze van Den Helder naar Breda en was een langer verblijf bij ZAP geen optie.
Na een telefoontje is ze bij de ploeg uit Cothen mee komen trainen en heeft daar een positief gevoel aan over gehouden. Zo positief dat ze direct ja heeft gezegd tegen de overstap.

Coach Willem-Jan Ruder; “Met de komst van Zoë krijgen we wederom een talentvolle keepster in huis die al eerder bij ZAP haar waarde heeft bewezen. We hebben weer een goed keepers duo staan die elkaar aanvullen. We zullen Renate en Patty missen, maar we hebben dit verlies met Natanja en Zoë goed opgevangen.”
Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024