Na 19 wedstrijden, 5 keer verlies, 1 gelijkspel, 13 keer winst, 398 doelpunten tegen en al 472 doelpunten voor was het een mooi seizoen voor de laatste jaars Dames A! Gisteren zijn de meiden voor hun laatste officiële competitiewedstrijd op pad gegaan naar Aalsmeer.

In Aalsmeer wachtte de hekkensluiter Green Park Aalsmeer DA1. De wedstrijd was overall niet al te spannend en de voorsprong die de Cothense dames zich in de eerste helft hadden toegeëigend, lieten zijn niet meer glippen. Met een ruime overwinning van 14-30 was het einde seizoen daar. Aan de rij overwinningen is dus nog een verdiende 14e toegevoegd en met de daarbij behaalde 29 punten sluiten zij de competitie 2018/2019 af op een mooie 4e plaats.

De meiden gaan zeker nog niet genieten van “zon, zee, strand”, want in het Paasweekend wordt meegedaan aan het Internationale toernooi in Denemarken; de Kolding Handball Cup. Veel succes en vooral veel plezier daar meiden!

Kolding handball cup
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024