Voor dames 2 zit het seizoen erop. Vandaag stond de laatste (uit-)wedstrijd tegen Houten DS2 op het programma; Fortissimo is de nummer 9 met 3 punten en Houten sluit daaronder de lijst met 2 punten.

Aan de thuiswedstrijd hield Fortissimo 2 punten over en de meiden hadden zich voorgenomen niet als laatste te eindigen dit seizoen, dus er was maar 1 opdracht voor vandaag: ‘winnen’…

Het was niet de beste wedstrijd, maar het doel is uiteindelijk gelukt; er is gewonnen met 16-20!! Dit betekend dat Dames 2 eindigt met 5 mooie punten op een 9e plaats dit seizoen. En wat voor een seizoen… Noem het maar ‘een bijzonder seizoen’; Opbouwster Kim Hofman die het spelen voor coachen heeft ingeruild aan het begin van het seizoen door haar zwangerschap, Keepster Celinde die na haar operatie weer zou gaan revalideren bij dames 2, maar na een terugval toch met pijn in haar hart besloot het handballen helemaal vaarwel te zeggen, Opbouwster Dagmar Hofman die tijdens een botsing in een wedstrijd haar hand brak en noodgedwongen ook van speelster naar coach ging, en dan al de pijntjes en ouderdomsklachtjes bij de rest van het team… ?….

Maar we hebben ons er doorheen geslagen en zijn elke wedstrijd blijven knokken en vechten; ook als de strijd eigenlijk al lang gestreden was. En belangrijker; we zijn blijven lachen en hadden lol, elke week weer. Klasse!

EN NIET TE VERGETEN: Heel veel dank aan de Dames A die ons het hele seizoen hebben gesteund en meegespeeld hebben daar waar mogelijk was! SUPER BEDANKT!!

Ook heel veel dank aan de meiden van de B-jeugd; zij durfden het aan om, na uitbreiding van onze ziekenboeg halverwege het seizoen, gelijk in te springen en met ons mee te doen. Super meiden! En niet te vergeten; zelfs Elyse (D-jeugd!) heeft dit seizoen, samen met haar coach Sasja, al haar debuut gemaakt in Dames 2. Allemaal toppers en nogmaals DANK iedereen!

Groeten Dames 2 ?

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024