Voor de Dames A is dit alweer de 3e wedstrijd dit seizoen en na 1 verlies- en 1 winstpot mogen zij zeker niet ontevreden zijn. Vandaag het treffen thuis in Cothen tegen het uit Wateringen afkomstige VENECO VELO; de nummer 6 tegen de nummer 10.

De wedstrijd kwam redelijk langzaam een beetje op gang. Velo had vanaf het begin zichtbaar moeite met de sterke verdediging van Fortissimo en dit zorgde voor meer voor balverlies door tijdspel dan voor doelpunten. De pogingen die Velo deed om tot scoren te komen, kwamen niet verder dan de keepster.

Fortissimo ging wel daadkrachtig te werk en zorgde voor een royale voorsprong; na ruim 22,5 minuut spelen was 8-0! Toen was het, middels een penalty, de beurt aan Velo om die vreselijke 0 van scorebord af te halen. Dat lukt, maar tot aan de rust konden ze de thuisploeg niet echt de stuipen op het lijf jagen; ruststand 12-3.

Na rust was het voor de thuisploeg moeilijk om de concentratie van de 1e helft weer terug te vinden en lange tijd werd er mondjesmaat gescoord. Velo wist tot halverwege 4 keer de verdediging uit te spelen en te scoren, Fortissimo daarentegen kon maar 3 keer scoren.
Uiteindelijk werd tegen het einde van de wedstrijd het tempo door Fortissimo beetje bij beetje weer omhoog gebracht; Velo kon niet meer volgen en probeerde uit alle macht de aanvallen van Fortissimo de stoppen. Merendeel lukt dit niet meer en met een eindstand van 20-9 was de thuisploeg overduidelijk de sterkste.

Volgende week reist Dames A1 af naar Wervershoof om te spelen tegen Commandeur/VVW DA1; de huidige nummer 1 na 3 wedstrijden. Succes dames!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024