Gisteravond stond de bekerwedstrijd tegen Havas in Almere op het programma. In de voorbereiding al eens de tegenstander geweest in een oefenduel. Het is een ploeg waar de dames uit Cothen toen ook al moeite mee hadden, dus men was gewaarschuwd.

De eerste goal was voor Fortissimo, daarna was het HAVAS dat het heft in hand nam. De ploeg uit Cothen loopt daarna eigenlijk alleen maar achter de feiten aan. Hoewel de goals om en om vallen is het toch HAVAS dat met een voorsprong de kleedkamer op zoekt, ruststand 12-10.

Na een goed gesprek in de kleedkamer maakt men zich op voor de tweede helft, maar de ploeg uit Cothen haalt nooit het niveau dat men de afgelopen weken heeft laten zien. De ploeg is niet in staat de dekking van HAVAS te slechten en komt maar met moeite tot scoren.
In de dekking worden afspraken niet nagekomen waardoor de dames uit Almere wel makkelijk het net kunnen vinden. Daarmee speelt Fortissimo een verloren wedstrijd. Einduitslag 28-25.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Zonder te vluchten in allerlei excuses over geen hars, hebben we vandaag gewoon niet ons niveau gehaald. We zijn geen moment in de wedstrijd geweest en maken dan ook geen enkele aanspraak op de overwinning. We nemen ons verlies en gaan ons opmaken voor de volgende wedstrijd.”

Aankomende zondag speelt de ploeg uit Cothen de wedstrijd tegen Quintus 2, die wedstrijd start om 14:00 uur in de Eekhout hal.

Scores: Celine Vermaak 9, Demi van de Bildt 9, Jamy de Gier 1, Daimy van Dommelen 4, Fragette Jagt 2.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024