ZAP_DS1

Zonder de geblesseerde Myrthe Mocking en Ingelise Huurman vertrekt Fortissimo voor de wedstrijd tegen ZAP uit Breezand. De ploeg uit Cothen heeft een goede reeks neergezet en gaat met vertrouwen de wedstrijd in.

De ploegen zijn uitermate aan elkaar gewaagd. De scores vallen om en om en de speelsters geven elkaar geen enkel moment om te rusten. Het is echter ZAP dat aan de goede kant van de score blijft. Een maximale voorsprong van 2 doelpunten tot gevolg. Aan het einde van de eerste helft is het Fortissimo dat nog even aanzet om de stand gelijk te trekken, dat lukt maar gedeeltelijk waardoor de ploegen de rust in gaan met een stand van 16-15.

Het publiek gaat er nog maar eens goed voor zitten. De tweede helft is een kopie van de eerste helft, voor elke doelpunt wordt gestreden en de scores vallen dan ook om en om. Halverwege de tweede helft staat het nog steeds gelijk en de spanning in de wedstrijd stijgt tot een hoogtepunt.
Aan het einde van de wedstrijd lijkt de vermoeidheid bij de ploeg uit Cothen toch zijn tol te gaan eisen. Binnen 5 minuten staat Fortissimo met 3 doelpunten achter en die tegenslag komen zij niet meer te boven. Einduitslag 30-28.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Het was een intense wedstrijd, waarbij beide ploegen voor de volle winst konden gaan. Het is jammer dat we ons zelf niet belonen met een overwinning, of in ieder geval een punt. Toch ben ik super trots op de meiden, ze hebben geknokt voor wat ze waard waren”

Aankomende zondag speelt de ploeg uit Cothen weer thuis. De wedstrijd tegen Bentelo wordt gespeeld in sporthal De Rijnsloot en begint om 14:00 uur.

Scores: Marcella Appel 1, Celine Vermaak 3, Demi van de Bildt 7, Jamy de Gier 1, Maaike Janssen 4, Daimy van Dommelen 9, Fragette Jagt 2, Patty van Rossum 1.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024