DS2_20172018_b

Dames 2 heeft vandaag, met de thuiswedstrijd tegen Smeeing 2, hun oefenreeks afgesloten en gaan over 2 weken van start met de officiële competitie.

De Cothense formatie had voor het eerst te maken met de afwezigheid van een aantal speelsters én keepster i.v.m. o.a. lichte blessures. Maar met de versterking van dames A1-speelsters Sanne, Kelly en keepster Roxanne, kon het team met een gerust hart het veld betreden. Ook dames 1-speelster Vivianne Hofman had van de fysio weer groen licht gekregen om de gewilde speelminuten binnen het 2de team te gaan maken.

Bij Smeeing maakten 2 goede bekenden van Fortissimo hun opwachting; de vorig jaar bij dames 1 spelende Shirley Sakkers en haar zus Patricia vormen samen met voormalige A-speelsters dit seizoen Dames 2 van Auto Smeeing/BDC.

Gedurende deze wedstrijd, onder leiding van scheidsrechter Bob Hofman, bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het doelsaldo ging gelijk op gedurende de hele wedstrijd vooral voor de Cothense dames moest gefocust worden op de sterkte opbouwers van Smeeing. Ook vrije ballen bleken een sterk wapen waaruit veel gescoord werd, terwijl Fortissimo op veel momenten de snelheid als wapen inzette. Helaas was de scherpte bij schoten op doel niet helemaal top vandaag en waren de lat en paal veelal topfavoriet in de afronding.

Al met al werd deze laatste oefenwedstrijd, ondanks het nipte verlies van 25-26, afgesloten met een goed gevoel. De dames gaan zich opmaken voor de aftrap van de officiële competitie dit jaar in de 2de klasse. En wel op zondag 5 november a.s. om 15.15 uur in Cothen. Die wedstrijd zal een weder treffen worden van vandaag; Fortissimo DS2 trapt dan af tegen dezelfde tegenstander als vandaag, Auto Smeeing/BDC DS2.

Het volledige thuisprogramma voor 5 november:
HV Fortissimo Dames A1 – United Breda DA1 12.00 uur
HV Fortissimo Dames DS1 – Bentelo DS1 14.00 uur
HV Fortissimo Dames DS2 – Auto Smeeing/BDC DS2 15.15 uur

TOT DAN!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024