Danique van Manen van de E1 is bij de thuiswedstrijd van dames 1 tegen Eurobottle/Voorwaarts op zondag 22 oktober de pupil van de week!
2017-2018 Danique

Al 10 jaar heet ik Danique van Manen. En zo’n 2,5 jaar speel ik handbal in Cothen.

Nu speel ik in de E1. Ik vind handballen erg leuk. Ook vind ik het leuk om mee te gaan op kamp!

Thuis vind ik het leuk om lekker te chillen en met vriendinnen te spelen. Minder leuk vind ik naar school gaan, maar ja dat hoort er nu eenmaal bij. Het voordeel is dat ik dan wel mijn vriendinnen weer zie. Nu mag ik pupil van de week zijn en krijg ik ook zo’n shirt met tof mijn naam erop. Hopelijk gaan de dames 1 winnen!!

Ik heb er zin in!

Groetjes, Danique

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024