DB1_20170402_Smeenk

De dames reisden deze mooie na-zomerdag, met kersverse chauffeur Sanne van der Linden, af naar Kudelstaart. Daar troffen de meiden RLC DA1.

Onder leiding van coach Marvin steeg het team boven zichzelf uit en hadden bij rust al een magistrale voorsprong van 23(!) doelpunten; 2-25. Na rust gingen de Cothense dames vrolijk verder met scoren en sloten deze mooie dag af met een overwinning van maar liefst 6-53!!!

Aankomende week sluiten de DamesA1 de 1ste helft van de veldcompetitie af met 2 wedstrijden; dinsdagavond komt de nummer 2 Fulmen/Fidelitas op bezoek en zondag 1 oktober gaan de dames richting Almere voor het treffende tegen Najaden DA1.

Dames, succes daarna met de zaalcompetitie in de Topklasse!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024