Nader onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de knie van Vivianne Hofman toch beschadigd is. In de thuiswedstrijd tegen Hercules kwam Vivianne naar ten val waarbij ze haar scheenbeen heeft gebroken.
Nu blijkt ook haar buiten meniscus en mogelijk ook het kraakbeen in haar knie beschadigd, een operatie lijkt onvermijdelijk. Dat betekend dat Hofman de rest van het seizoen zal moeten missen.

“Erg zuur, met name voor haar natuurlijk” zegt coach Willem-Jan Ruder. “We hadden een klein beetje de hoop dat Vivianne het slot van de competitie nog zou kunnen meemaken, helaas is daar nu een brute streep doorheen getrokken”.
Positief is wel dat Marcella Appel de trainingen weer heeft hervat. De inzetbaarheid van Myrthe Mocking blijft nog onzeker, zij hoopt half februari te weten wanneer ze weer binnen de lijnen mag komen.

Zaterdag speelt dames 1 in Den Haag tegen Hercules, de week daarop moeten de dames tegen de kampioenskandidaat Foreholte thuis in Cothen. Belangrijke wedstrijden met het oog op de ranglijst. De ploegen staan heel dicht bij elkaar en punten in de strijd in de middenmoot zijn dan meer dan welkom.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024