Voor de wedstrijd van aankomende zondag zijn we trots te melden dat Fysius, Schildersbedrijf Berry van Dam en Landwinkel De Kersenhut bereid zijn gevonden de wedstrijdbal te sponsoren.

logo Fysius rugexperts
De fysiopraktijk bij rugpijn

Fysius biedt gespecialiseerde fysiotherapie aan voor mensen met klachten die gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Mensen die bij ons komen zijn vaak verbaasd over de resultaten die er nog te behalen zijn. Leg u niet neer bij uw rugpijn, maar laten we samen werken aan een leven zonder rugpijn.

berry-van-dam-15-jaar

Ben je op zoek naar een schilder in Cothen? Berry van Dam is een bekend en vertrouwd adres in Wijk Bij Duurstede en omstreken.
Met een klein, op elkaar ingespeeld team, weten ze elke schilderklus naar volle tevredenheid van de klant af te ronden. Met veel oog voor detail, het gebruik van de juiste materialen en technieken levert deze schilder altijd topwerk. Berry van Dam is dan ook een zeer gewaardeerd vakman in Cothen en omstreken.

landwinkel

Te midden van onze boomgaard met hoogstamkersen vindt u onze Landwinkel en Schenkerij. Hier kunt u alle seizoenen genieten van ons fruit en in het bijzonder van onze kersen. Proef de eerlijke en heerlijke producten uit onze Landwinkel of laat u inspireren door het aanbod cadeaupakketten en geschenkartikelen. In de Schenkerij serveren wij verschillende lekkernijen.
In de winter knus bij de houtkachel of in de zomer op onze veranda of in de boomgaard? Hier kunt u in alle rust genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch. De gerechten op onze lunchkaart worden dagelijks vers bereid, grotendeels met producten uit de regio die seizoensgebonden zijn. Zo kunnen wij onze gasten iedere keer verrassen met nieuwe gerechten.

Allen enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

 

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024