Het door blessures geplaagde dames 1 heeft in Roos Steur een tijdelijke versterking gevonden. “Roos heeft aan het einde van het vorige seizoen gekozen voor haar studie aan de universiteit van Groningen” vertelt coach Willem-Jan Ruder. Aan het begin van het seizoen is er nog wel contact geweest maar het drukke studentenleven en het reizen tussen Groningen en Cothen vormden de belangrijkste reden om toch niet aan te sluiten.

Nu de dames worden geplaagd door blessures heeft coach Ruder toch gemeend Steur te benaderen voor een tijdelijke comeback, en daar heeft zij gelukkig ja tegen gezegd. De talentvolle linkshandige speelster kan op meerdere posities uit de voeten en neemt daarnaast ook nog ervaring op eerste divisie niveau mee. Iets wat de ploeg op dit moment goed kan gebruiken.

“Aankomende zaterdag spelen we tegen United Breda en voor die wedstrijd is Roos al inzetbaar, ondanks het feit dat ze niet heeft meegetraind met de ploeg zien we daar geen belemmering in” aldus coach Ruder. “Als je van 2012 tot 2016 met de meeste hebt samengespeeld verleer je het handballen niet zomaar”.
Doel van de ploeg uit Cothen is nog steeds een plekje in de middenmoot. Met de hulp van Steur moet dat zeker lukken. De wedstrijd in Breda van aankomende zaterdag start om 20:45 uur in de Haagse Beemden.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024