We zijn trots te melden dat Uppersign en Smartbase bereid zijn gevonden de wedstrijdbal te sponsoren.

Uw reclame-boodschap doeltreffend overbrengen aan uw klanten. Daar helpen de experts van Uppersign Reclameproducties u graag mee. Van reclameborden tot flyers, van grootformaat spandoeken tot giveaways. Prijs en kwaliteit staan voorop. De meeste producten zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Voor een gratis offerte kunt u contact opnemen met studio@uppersign.nl, +31 6 47209147 (Remco Appel) of neem een kijkje op www.uppersign.nl

balsponsors-04122016

Smartbase is al 15 jaar specialist in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen in FileMaker Pro. Van eenvoudige relatiesystemen tot complexe totaaloplossingen. Zij passen uw oude systemen aan om te voldoen aan de wensen van nu. Dankzij de flexibiliteit van FileMaker Pro kunnen ze op maat gesneden applicaties bovendien koppelen aan reeds bestaande bedrijfssoftware, zodat alle processen in uw organisatie voortaan gestroomlijnd verlopen. Dankzij de flexibiliteit en kracht van FileMaker Pro en FileMaker Go kan Smartbase altijd een systeem bouwen dat perfect aansluit bij de processen in uw organisatie. FileMaker Pro applicaties zijn geschikt voor Windows, Apple, iPad en iPhone maar kunnen ook fungeren via een webportaal.

Allen enorm bedankt voor jullie bijdrage. Mocht u ook interesse hebben om balsponsor te worden van onze dames, dat kan nog steeds. Neem contact op via fortissimodames1@outlook.com of loop even langs bij Myrthe of Vivianne.

 

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024