Oefen20082016

Na het succesvolle trainingsweekend van vorige week stonden afgelopen zaterdag 2 oefen wedstrijden op het programma van de dames uit Cothen. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de Tukkers, al jaren een vaste kracht in de 2de divisie. Dit jaar onder leiding van Arjan Averink en Olga Assink. De wedstrijd ging lang tijd gelijk op en de dames van Fortissimo leken niet bij de les. De ploeg uit Cothen miste felheid in de duels en ook nu weer werden de makkelijke kansen niet benut. Uiteindelijk gingen de dames van Fortissimo toch met de winst er vandoor 25-21.

Tijdens de onderbreking van de wedstrijd van de Tukkers tegen de 2de tegenstander Oliveo, werden de opdrachten nog eens goed met elkaar doorgenomen. Fel in de duels en de dekking, en zorgen dat de afronding beter verzorgt werd. Met die opdrachten begonnen de dames aan de 2de wedstrijd van de avond. Aanvankelijk was het lastig om echt los te komen van de ploeg uit Pijnacker, maar uiteindelijk begon het dan toch te draaien. Met fraaie combinaties en goede individuele acties werd er dan toch rustig op los gescoord.
Uiteindelijk bleef de teller steken op 38-18. Een goed resultaat maar toch nog stof tot nadenken.

Zoals altijd leveren dit soort wedstrijden stof tot nadenken, en dat is ook dit keer weer zo. Genoeg om mee te nemen in de komende trainingen. Kleine domper op de wedstrijden was het geblesseerd uitvallen van Celine Vermaak. Ze staat, zoals het er nu naar uit ziet, een week aan de kant met een lichte spierblessure.

Komende donderdag spelen de dames nog een oefenwedstrijd tegen Westsite, dit maal niet in de vertrouwde sporthal in Cothen, maar in Amstelveen. Dan volgt in het weekend nog een wedstrijd op zaterdag tegen Don Bosco uit België (om 20:00 uur) en op zondag een trial met Don Bosco en Westlandia (aanvang 12:30 uur). Alle wedstrijden worden in sporthal de Rijnsloot gespeeld.

oefen200182016b
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024