Als je als handbaltalent op de handbalacademie in Papendal gaat wonen en trainen èn in de selectie van jong-jong-oranje speelt, is het vanzelfsprekend dat je de ambitie hebt om, om te beginnen in Nederland, het hoogst mogelijke niveau te bereiken.

Bovenstaande is van toepassing op Amy Oostveen en Dione Housheer en zij hebben beide de keuze gemaakt om komend seizoen op een hoger niveau te gaan spelen. Amy bij Westfriesland/SEW uit Nibbixwoud en Dione bij VOC in Amsterdam. Met deze keuzes maken ze weer een stap in hun verdere ontwikkeling.

Amy en Dione, wij hebben van jullie genoten bij Fortissimo! We wensen jullie veel succes toe met jullie nieuwe uitdagingen en we zullen jullie blijven volgen.

Amy_Dione_800x453
#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024