Op zondag 7 februari stond er maar 1 thuiswedstrijd op het programma en wel van ons jongensteam. Onze mannen moesten het opnemen tegen de koploper Aristos uit Amsterdam.

Onze mannen deden zeker de eerste 20 minuten van de wedstrijd niet onder voor Aristos, het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin onze mannen lieten zien dat ze een team zijn. Er werd gevarieerd door mooie aanvallen gescoord en de jongens stonden goed in de verdediging. Halverwege de tweede helft kwamen onze mannen weer terug tot 2 punten achterstand, helaas wisten zij dit niet door te zetten naar een voorsprong want daarna wist Aristos door vooral het lopen van break outs de wedstrijd te bepalen op een eindstand van 30-36

De jongens hebben laten zien dat ze een groei hebben doorgemaakt, het publiek was trots op de jongens ze hebben een mooie pot handbal laten zien, ga zo door mannen!!!