Dames 1 speelde de laatste maanden wisselvallig. Hele goede wedstrijden worden afgewisseld met zeer matige wedstrijden. Daardoor liepen de dames meerdere verliespunten op in de laatste wedstrijden. Meestaal veroorzaakt in het laatste kwartier van de wedstrijd. Zaterdag ging het in Bentelo prima. Fortissimo begon geconcentreerd aan de wedstrijd. Er werd prima samengewerkt en na 6 minuten stond Fortissimo op een 1-3 voorsprong.

Maar een korte periode van onoplettendheid en Bentelo wist terug te komen tot 6-6. Roos Steur speelde een mooie wedstrijd, wist meerdere kansen te creëren.  Amy Oostveen was minder op schot dan gewoonlijk en werd gewisseld met Ratna Mellema. Ratna wist gelijk 2x te scoren. De ruststand was 8-10.

In de 2e helft begon Bentelo voortvarend en de stand was na 2 minuten in de 2e helft weer gelijk, 10-10. Vanaf dat moment kwam Bentelo er wat doelpunten maken betreft niet meer aan te pas. Fortissimo liep uit naar een voorsprong van 10-17. Fortissimo speelde een fijne wedstrijd. Hoewel het aantal doelpunten wel wat weinig is. Einduitslag 13-20.

Doelpuntenmakers: Dione Housheer 6, Roos Steur 5, Ratna Mellema 3, Demi van de Bildt 2, Heddy van Woudenberg, Vivianne Hofman, Amy Oostveen en Myrthe Mocking 1.

Komende zondag 14 februari spelen de Cothense dames tegen DSVD om 14.00 uur in sporthal de Rijnsloot. DSVD staat 3e op de ranglijst. Fortissimo 5e. Een volle sporthal de Rijnsloot  zal een ondersteuning zijn voor de dames van Fortissimo.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024