Suze Versteeg van de F1 is bij de thuiswedstrijd van dames 1 tegen ACMAA/D.S.V.D. op zondag 14 februari de pupil van de week!

Pupil Suze Versteeg 450
Hoi!

Mijn naam is Suze Versteeg. Ik ben 6 jaar oud en zit in groep 3 op de Toermalijn.

Ik mocht mee op herfstkamp als introducé en ben daarna een paar keer wezen oefenen. Maar daarvoor wilde ik al op handbal. Ik vind het echt heel leuk! Ik leer nu al beter gooien en ook ‘lopend stuiteren’. Mijn vriendinnen zitten ook op handbal en dat is super leuk. Ik heb nu twee keer meegedaan met een toernooi. Bij een toernooi mocht ik keepen, ik had alle ballen tegenhouden, daar was ik heel blij mee;)!

Ik vind het heel leuk om pupil van de week te zijn, ik hoop dat ze winnen!

Groepjes Suze

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024