16-12-2015 – Vandaag hebben we weer een leuke kerstactiviteit gehad voor de F en E jeugd. Cindy van Rossum de banketbakster is langs geweest en samen met de kinderen heeft zij kerstkransjes gemaakt en de kinderen mochten ze ook nog mooi versieren. Toen de koekjes in de oven zaten hebben de kinderen zelf een aantal eigen ontworpen kerstkaarten gemaakt. Overal lagen glitters, maar de kaarten zagen er prachtig uit.

Eenmaal klaar met het maken van de kaarten mochten ze hun koekjes nog versieren. Het was allemaal zo gezellig dat de training van de F jeugd zelf later is. Dat vond Luc helemaal niet erg, want hij was zelf ook nog druk met wat mooie kaarten te maken voor zijn F jeugd. Het was weer een geslaagde middag.
Cindy, heel erg bedankt dat je ons deze middag wilde helpen. We vonden het erg leuk!!

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024