Allereerst van harte gefeliciteerd!!

Begin seizoen zijn we met deze samenstelling gestart en maar twee wissels. Het veldseizoen verliep redelijk maar wisten toch bovenaan te eindigen met 4 punten los van BDC Uit Soest. Vervolgens begonnen aan de zaalcompetitie waarin we in de topklasse (landelijk) gingen spelen. Hier werd duidelijk dat we nog veel moesten leren. Ondanks dat, wisten we toch ook wedstrijden te winnen en soms maar met een paar punten verschil verliezen. We hebben het de tegenstanders flink moeilijk gemaakt en waren een goede middenmoot. Dat we keihard getraind en geleerd hebben van de topklasse werd heel duidelijk bij het spelen van de tweede helft veldcompetitie. De zelfde tegenstanders maar nu wisten we ze allemaal op de pijnbank te leggen door ze met 15 tot zelfs 20 punten verschil te winnen!! We zijn dan ook terecht kampioen geworden en daar mag je trots op zijn….net als ik😊

Groet Eduïn Vernooij

Trainer/coach

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024