Woensdag 29 juni, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli konden kinderen uit groep 3 tot groep 8 meedoen aan een beachhandbal toernooi. Dit leidde tot veel animo bij de jeugd. Ruim 100 kinderen hadden zich opgegeven voor het toernooi!

Er waren 3 categorieën gemaakt. De mini´s, de midi´s en de maxi´s. Elk team met een passende teamnaam en een topcoach. Onderling werden er wedstrijden tegen elkaar gespeeld in een poule vorm met als afsluiter op vrijdag de finales. Na de finales was het tijd voor de prijsuitreiking met daaropvolgend een disco!

Benieuwd naar meer foto´s? Check dan de volgende link:
https://photos.app.goo.gl/PZyE2UMz6mL9WZMj9

De foto’s zijn gemaakt door Kim Bernard

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024