De D-jeugd wint hun 2e buitenwedstrijd van de competitie met 13-8. 

Het was op tijd verzamelen vanmorgen. De meiden en begeleiding kregen mooie hoodies uitgereikt namens Patrick, bedankt hiervoor? Ook onze dank naar RESTAURANT ZUIVER, DE LANDGOEDERIJ en MUNNEKE STUKADOORS BV ?? 

De wedstrijd begon voortvarend. Iedereen wist nu beter zijn positie te benutten en met mooi combinatie spel wisten we al snel het doel te bereiken ⚽️ In de verdediging was goed te zien wat we hadden getraind. Niet te lief zijn, je mag best je tegenstander aanraken? In de 2e helft werd het wat rommeliger. De meiden dachten dat ze er al waren, de vermoeidheid sloeg toe en dat was duidelijk terug te zien. Goede les voor de volgende keer dat je altijd scherp moet zijn, een wedstrijd heb je nooit al in de rust gewonnen. Daarnaast is het niet belangrijk wie scoort, dus daar gaan we ons onderling niet meer mee bezig houden. We winnen met zijn allen en we verliezen met zijn allen. Iemand vrij spelen is net zo belangrijk? Einde tweede helft toch nog even een tandje erbij, een stukje feller in de dekking en mooie combinaties met de cirkel. Wat resulteerde in toch een goed eind??

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024