Beste leden,

Sinds vanmiddag zijn in heel Nederland extra maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De maatregelen die eerder in Noord Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. De overheid verzoekt mensen zoveel mogelijk thuis te blijven. Evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast. Uiteraard werken we aan dit verzoek mee en nemen we daarin onze verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we, net als andere verenigingen in de omgeving en het NHV, voor nu de trainingen niet door laten gaan. Inmiddels heeft het NHV, middels berichtgeving op Facebook aangegeven dat alle trainingen en ook ALLE wedstrijden t/m 31 maart NIET door gaan.

Dit beleid blijft van kracht tot het NHV anders aankondigt.
De beleidslijn van HV Fortissimo is dat we het advies van de RVIM en het NHV volgen. We monitoren dagelijks of, en zo ja welke aanvullende maatregelen we moeten nemen in het kader van de veiligheid van onze leden.
Uiteraard houden we jullie de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen dienaangaande.

Als je zelf ook de ontwikkelingen wilt volgen, dan kan je op de volgende site: https://www.handbal.nl/ en op facebook van NHV dit volgen.
Ook de handbalapp geeft de laatste informatie hierover.

Als er nieuwe berichtgeving is, delen wij dit met jullie.

Het bestuur

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024