Transfers_2019_UGL

Met het oog op volgend seizoen heeft HV Fortissimo twee nieuwe speelsters aangetrokken. Opbouwster Esma van Amerongen komt over van hoofdklasser Cometas uit Leeuwarden. Van Amerongen is woonachtig in Wageningen en wil het handbal op hoger niveau weer oppakken. Eerder speelde van Amerongen al bij E&O.

Daarnaast maakt keepster Natanja Schuttenhelm de overstap naar de club uit Cothen. Schuttenhelm komt over van ZAP, woont momenteel is Zeist en is op de weg terug van een blessure.

Coach Willem-Jan Ruder; “We krijgen met Esma een veelzijdige, snelle opbouwster erbij in de selectie. Het geeft ons (nog) meer mogelijkheden in ons aanvalsspel. Met de komst van Natanja krijgen we een talentvolle keepster die al eerder bij ZAP haar waarde heeft bewezen.”

Met deze aanvulling is de doelstelling om een brede evenwichtige selectie te hebben dubbel en dwars geslaagd, TC en trainers zijn dan ook erg tevreden.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024