Het was een moeilijke week voor de ploeg uit Cothen. Afgelopen woensdag bereikte ons het nieuws dat de broer van onze keepster Renate Bakker plotseling was overleden. Dat bericht heeft impact gehad op de ploeg en het was zaak dat de juiste plek te geven voor aanvang van de wedstrijd.

In het begin leken de ploegen aan elkaar gewaagd en scoorde beide om en om. Fortissimo probeerde door het tempo hoog te houden de ploeg uit de hofstad snel van zich af te schudden en dat lukt bij vlagen. Toch toonde Hercules veerkracht en werd het gaat nooit groter dan 4 doelpunten.

In de rust werd nogmaals benadrukt dat het tempo in de wedstrijd omhoog moest om het gaatje definitief groter te maken. Dat lukt in het begin nog wel aardig, maar gaande weg de tweede helft wist Hercules toch aan te haken.
Uiteindelijk wist de ploeg uit Cothen de wedstrijd naar zich toe te trekken en met de volle buit terug richting Cothen te vertrekken. Eindstand: 25-32.

Ass. coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Onze gedachtes waren voor aanvang van de wedstrijd bij de afwezige Renate, gelukkig hebben we dat tijdens de wedstrijd een plek kunnen geven en hebben de partij voor haar gewonnen.”

De eerstvolgende wedstrijd voor de competitie is op donderdag 29 november a.s. tegen Westsite en start om 21:00 uur in de Calandhal in Amsterdam. Deze wedstrijd is uitgesteld in verband met de deelname van Westsite aan het EK Beach voor clubteams.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024