Ruder_Jagt

De 50 jarige trainer/coach van dames 1 doet vanwege persoonlijke redenen bewust een stapje terug, en gaat als assistent van de nieuwe trainster/coach Fragette Jagt aan de slag. Daarmee hoopt de club de volgende stap te kunnen maken om zo haar doelstellingen voor dit seizoen te realiseren.

Ruder zegt desgevraagd: “het is tijd om deze stap te maken, ik ga me focussen op de analyses voor en tijdens de wedstrijden, en regel een aantal zaken rondom de ploeg. Voor mij en de ploeg voelt dat op dit moment beter.”

Fragette Jagt maakt sinds vorig seizoen onderdeel uit van dames 1. Helaas voor haar heeft een vervelende knieblessure een eind gemaakt aan haar actieve carrière als speelster, en stond ze samen met Ruder als assistent aan het roer van de dames.
Haar ambities reiken echter verder en deze kans grijpt ze dan ook met 2 handen aan. Jagt heeft met al haar ervaring op het hoogste niveau genoeg stof om de dames beter te maken.

De wisseling gaat per direct in, daarmee zal Jagt haar vuurdoop krijgen als eindverantwoordelijk in de wedstrijd tegen DSS, iets waar ze reikhalzend naar uitkijkt.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024