De meiden, die aan de vooravond staan van hun tweede seizoen in de Topklasse, hebben afgelopen weekend doorgebracht in het oosten van het land. De oefenwedstrijden werden gecombineerd met een gezellig weekend met z’n allen naar Welsum, Camping De Stuurmanskolk.

Op het programma, wat van vrijdagavond tot en met zondagmiddag duurde, stonden in ieder geval een gezellige ‘cocktailnight’, Het Klimbos Garderen, supporteren bij DFS – KRAS/Volendam HS1 en 2 oefenwedstrijden in Huissen tegen HV Huissen & HV Duiven. Het rijtje activiteiten werd zaterdagochtend na het uitslapen én een ‘oer-Hollands-tussen-de-koeien-ontbijt’ uitgebreid met een bezoekje aan de stad Deventer.

In Garderen steeg iedereen naar grote hoogte in Het Klimbos. Met daarbij ook nog eens een lekker nazomerzonnetje was dat een supergezellige topactiviteit! Iedereen kon ‘de boom in’ ?….

Na een paar uur klimmen was het tijd voor een kijkje in Arnhem bij de eredivisionisten DFS en Kras/Volendam, waar bij de laatstgenoemde voormalig coach van Fortissimo Kees Boomhouwer aan het roer staat. Helaas mochten de Cothense aanmoedigingen niet baten voor de Volendammers en bleven de punten in Arnhem.

Na een nog gezellig avond op de camping met ‘teamtalk’ tot in de late uurtjes was het zondag weer vroeg dag. Ontbijten, opruimen, inladen en op naar Huissen voor 2 oefenwedstrijden. De 1e wedstrijd tegen HV Duiven werd nipt verloren. De 2e wedstrijd tegen HV Huissen was een stuk beter en werd, ondanks de opkomende vermoeidheid, dik gewonnen!

Komende weekenden volgen nog enkele oefenwedstrijden voor Dames A en dan gaat het op zondag 7 oktober, thuis in Cothen, van start voor ‘het eggie’ tegen Quintus. Succes alvast dames!!!

Teamuitje_DA

 

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024