Afgelopen week heeft de TC een goed gesprek gehad met Ruder over zijn toekomst bij de club. Uiteindelijk waren beide partijen er snel uit en heeft Ruder verlengt voor één jaar. Voorafgaand aan dit gesprek heeft men een inventarisatie gehouden bij de speelsters en ook daar kwam een positief advies uit.

Ruder zegt desgevraagd: “voor mij was het belangrijk wat de meiden vonden, als er een aantal had gezegd dat ze niet door wilde was ik gestopt, dat was echter niet het geval. De groep is tot veel in staat en als we compleet blijven kunnen we van iedereen winnen.
Daarnaast schept de club de voorwaarden om in alle rust te kunnen trainen en te werken naar het doel van dit jaar, zo hoog mogelijk eindigen en een periodetitel pakken.”

De TC geeft bij monde van Bob Hofman en Ton van de Bildt aan dat men tevreden is over het werk dat Ruder aflevert. Jonge meiden worden waar het kan ingepast en er staat een uitgebalanceerd team op dit moment. Toch vind de club dat er nog een of twee versterkingen bij kunnen om de stap naar de top in de eerste divisie te kunnen maken.
Daar zullen we de komende tijd aan werken en kijken wie er vanuit de regio de overstap naar Cothen kan en wil maken.
Doel voor het seizoen 2018-2019 is dan ook een top 3 klassering en de daarbij behorende periodetitel. “We willen elk jaar een stapje hoger, vandaar dat we deze uitdagende doelstelling aan de staf hebben meegegeven” zegt Bob Hofman.

Voor nu is de Cothense formatie nog altijd in gevecht om de 5de plaats op de ranglijst. Om daar echt aanspraak op te kunnen maken moet gewonnen worden van DSS, dat aankomende zaterdag de gastheer is in sporthal de Waterakkers. De wedstrijd begint om 19:30 uuur.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024