Het nieuwe jaar is begonnen en de eerste divisie staat aan de vooravond van de tweede wedstrijd van de terugronde. Op dit moment staat Fortissimo er goed voor, op een keurige 5de plaats in de competitie met 16 punten. Zo op het eerste oog niets aan de hand zou je zeggen.

Niets is minder waar, de komende 7 weken moet de ploeg uit Cothen het zonder haar topschutter en één van haar linkerhoekspeelsters doen. Beide vertrekken morgen voor een welverdiende vakantie naar Australië.
Daarnaast mist de ploeg van Ruder wederom Myrthe Mocking. Zij is in afwachting van haar MRI uitslag, maar de kans dat zij dit seizoen nog aan spelen toekomt is klein. Fragette Jagt die eind december met knieproblemen kampte is op de weg terug en sluit weer snel aan bij de trainingen.

“Het verlies van al deze ervaring wordt niet zomaar opgevangen” zegt Ruder desgevraagd. “We gaan met meiden van de A aan de slag en er komt meer druk op de andere speelsters te staan. De vakantie van Daimy van Dommelen en Celine Vermaak was ingecalculeerd, het wegvallen van Myrthe natuurlijk niet.”
De ploeg uit Cothen heeft nog voldoende kwaliteit over om van iedereen te kunnen winnen, maar veel zal afhangen van de vorm van de dag. Het worden dus spannende weken voor Fortissimo, kan men blijven aanhaken of zorgt dit voor een (lichte) terugval?

Aankomende zaterdag zal de eerste indicatie er zijn, dan moet Fortissimo naar Raalte voor de wedstrijd tegen Kwiek. Die start om 19:30 uur in sporthal Tijenraan te Raalte. In de heenronde werd nog kansloos verloren na een zeer beroerde eerste helft.

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024