DA1_United_Breda

Na de verloren uitwedstrijd vorige week, was het team vandaag thuis gebrand om de punten in Cothen te houden. De tegenstander vandaag was het uit Breda afkomstige United Breda.

Al snel na begin van de wedstrijd nam Fortissimo het voortouw; Sanne, Isa, Lisa en Iris zorgde voor een snelle ruime voorsprong in het eerste kwartier. Daarentegen wist United maar 1 keer doel te treffen. De opgebouwde voorsprong werd tot aan de rust wel behouden, maar door de gasten wel verkleind naar 3. Ruststand 9-6

Na rust was er bij de Cothense dames even een gebrek aan concentratie, maar al snel werd de weg naar het doel weer gevonden. United wist wel de doelpuntjes mee te pakken, maar heel rustig aan liep Fortissimo uit naar een voorsprong van 5 doelpunten. Fortissimo wist dat er meer te halen was en ging er vooral het einde van de 2de helft nog even flink tegenaan. Met een eindstand van 24-14 mogen de Cothense dames een mooie overwinning bijschrijven. Zij staan nu 3e met 4 punten uit 3 wedstrijden. Het Madese HMV/Goodflooring en de Beekse Fusieclub staan nog boven hen op de ranglijst, waarvan de laatst genoemde 1 wedstrijd meer heeft gespeeld. Volgende week gaan de dames het opnemen tegen de huidige nummer 1 in het Limburgse Beek om 13.40 uur.

Succes!

Scores: Isa 7, Kim/Kelly/Iris allen 2, Lisa 4, Sanne/Sem beide 3, Mayke 1,

#

Comments are closed

HV Fortissimo Livestream
Speculaaspakket HV Fortissimo
Clublijn HV Fortissimo
Sponsoren HV Fortissimo
Sponsorkliks
Activiteiten 2023/2024